Industrialiseringen

Teknologien giver dig adgang til alverdens produkter

Bare for få år siden var det ikke noget, vi kunne forestille os: At vi kunne sidde med vores smartphone, tablet eller laptop og browse os igennem netshop efter netshop og finde netop de varer, vi gerne vil have. Handel via internettet er et af tidens store teknologiske fremskridt, og i dag handler vi stort set alle på nettet: Unge og gamle, forældre og unge studerende: Vi har lynhurtigt vænnet os til, at vi via internethandel har direkte adgang til alt det, som vi før skulle rundt i mange fysiske butikker for at få fat i – uden nogen garanti for, at vi fandt netop det, som vi gerne ville have.

Noget af det, der handles allermest via nettet, er tøj. Leder du således efter noget lækkert og flot black friday tøj, kan du eksempelvis finde det i webshoppen NA-KD, som har et stort udvalg af black friday tøj til både mænd og kvinder. Lækkert black friday tøj handler naturligvis om tøj til gode priser, og NA-KD har selvfølgelig mange gode tilbud på black friday tøj, som du vil kunne få stor fornøjelse af at bruge, hvad enten du leder efter tøj til hverdag eller tøj til en festlig anledning.

Teknologien fylder hverdagen

Handel via nettet er blot et enkelt eksempel på, hvordan teknologien fylder i hverdagen for langt de fleste mennesker. Allerede fra den tidlige skolestart kommer computerne frem i undervisningslokalerne, og sådan går det slag i slag gennem hele vores tilværelse. De fleste bruger forskellige former for teknologi i deres arbejde, og når vi i fritiden skal have kontakt til en eller anden offentlig institution, foregår det via teknologi. Vi kan ikke længere bare gå ned på borgerservice og få løst et problem – vi skal booke en aftale og allerhelst løse vores problemer via mail og anden teknologisk funderet kontakt alene.

Hele verden ind i stuen

Handel på nettet er dog en af de allermest konkrete måder, hvorpå vi alle sammen oplever et teknologisk tigerspring. Med nethandelen er hele verdens produkter kommet direkte ind i vores nære sfære, og vi har adgang til alverdens produkter ad den vej. De fleste oplever det som et stort og markant fremskridt. Der er dog også en del, der oplever et savn, når de ikke længere skal ud i en fysisk butik for at handle, og de savner den nære, menneskelige kontakt, som et direkte køb i en fysisk butik også kan give.

Men også her kan teknologien komme til hjælp. Mange webshops er gode til at skabe en tæt personlig kontakt fra sælger til køber, så vi føler, at vi har handlet med en konkret, nærværende person, også selv om vi har købt vores vare i en netbutik.

ashe