Det tog tid

Hvem havde troet det?

Der er mange ting ved den moderne teknologi, som vi nok slet ikke ville kunne forstå, men faktum er, at du i dag har mere teknologi i din mobiltelefon, end der var i det rumfartøj som satte astronauterne af på månen.

Der er mange områder, hvor den teknologi, som vi alle tror ligger ude i fremtiden, er her allerede. Der er robotter, som svarer på vores spørgsmål hos forsikringsselskaberne, når vi chatter med dem, og der er robotter, som styrer biler, og vi ved jo alle, at vi er under konstant overvågning via vores GPS i vores mobiltelefoner.

En del af hverdagen

At der i dag er et globalt netværk, som vi alle er koblet op på, næsten lige meget hvor vi er henne, at vi har sociale medier, som er platforme for at vi alle hver dag kan fortælle alle mennesker, hvad vi laver, føler og spiser til aftensmad, er helt naturligt.

Flere og flere arbejder online fra deres egne hjem, og de har alle mulighed for let at finde oplysninger og kontakte både arbejdsgiver og offentlige kontorer, for det globale internet er lige ved hånden, og det er på din telefon og tablet, så du er faktisk online konstant, medmindre du vælger at slukke for det hele og tage noget tid til at slappe af.

Jo mere teknologi, der kommer ind i vores hverdag, jo lettere er det for dem, som har onde hensigter, at styre dele af vores liv, for de kan let flytte penge, overvåge eller ødelægge det, der er digitalt. Det er også derfor alle stater i dag har deres egne hackere, som sidder og prøver at forhindre andre stater og private i at hacke og ødelægge vigtige, tekniske hjælpemidler, som styrer metro, tog, nettet eller landets sikkerhed.

ashe