Fremtidens teknologi

Får vi flyvende biler?

Det er aldrig til at forudse, hvad fremtiden egentlig vil bringe. På nogle områder er de, der før i tiden kunne ses i science fiction film, blevet en helt naturlig del af vores hverdag. Andre ting, som mange havde troet ville blive en realitet, er af den ene eller anden årsag ikke blevet opfundet endnu.

Mange forbinder fremtiden med flyvende biler. Det har været en forestilling, der har levet længe blandt rigtig mange mennesker gennem tiden, men det er ikke den vej, det går. Endnu. For det skal jo nok komme en dag, hvis teknologien er til det.

Indtil de flyvende biler bliver hverdagskost, kan alle glæde sig over, at bilerne i det mindste bliver mere miljøvenlige. De kører længere på literen, de har hybridmotorer, eller de kører på batteri alene. Måske flyver vi ikke på arbejde endnu, men alle kan nu lettere kombinere teknologi med det miljømæssige.

Der forskes på livet løs i bedre løsninger, der kan komme alle til gavn, og det er nemt at følge med i den udvikling, der er indenfor alle former for teknologi på godt og skidt. Vi kan nemt vælge til og fra, som vi har lyst til.

Mærkningsordninger viser også vejen

Det betyder rigtig meget for de fleste, at den teknologi, vi tager med hjem, også er besparende. At udskifte hårde hvidevarer er noget, vi alle får brug for, og det er nemt at finde produkter, der ikke bruger for meget strøm.

Det er noget, der kan mærkes på elregningen, især hvis du havde et gammelt køleskab tidligere. Samtidig er de blevet mere rummelige. Der er bedre plads og tyndere vægge, så du får rigtig meget for pengene. For noget, der er rigtig billigt i forhold til de første køleskabe, der fandt vej ind i vores hjem.

Det hele går nemlig den vej. Teknologien bliver allemandseje, bedre og billigere.