Ikke-kategoriseret

Teknologi

Teknologi spiller en stor rolle for os alle. Det gør det faktisk over hele verden og ikke mindst i lille Danmark. Det kan siges, at teknologi har overtaget vor verden, og det er jo på både godt og ondt. Teknologien hjælper os i stor grad. Den hjælper os i hverdagen på vort arbejde og i alle mulige sammenhænge. Teknologien spiller en stor rolle både i hospitalsverdenen og i militæret, og den spiller også en stor rolle i den både, verden i dag er bundet sammen på. Vi kommer ikke udenom, at teknologi spiller en stor rolle for os alle.

Teknologien har også fået et stort indpas hos børn og i deres verden. Overalt ser vi børn, der er begravet i teknologien, og i skolerne er det også begyndt at spille en stor rolle. Særligt gamle mennesker er også begyndt at blive tvunget til at bevæge sig ind i teknologiens verden for overhovedet at kunne være her og fungere. Som med alt andet er der både positive og negative aspekter forbundet med teknologien, men vi må vide, at

teknologien giver os store muligheder, og at den giver os muligheder, vi ikke havde tidligere.

Når vi kigger på børns varer, så må vi her vide, at teknologien også her har vundet endnu større indpas, end den tidligere havde. Men her er det vigtigt ikke at forglemme det oprindelige, og hvad det var, vi var glade for, før teknologien kom ind i vor verden. For dengang var det også således, at der blev lagt mere vægt på de nære ting, og at vi ikke i samme grad boede i en skærm. Som med alt andet, så handler det i sidste instans om balance, for når vi har balancen, så er der ikke noget, der kan gå galt.

Teknologien er kommet for at blive. På mange måder kan man sige, at den er kommet for at redde vor verden, selvom det naturligvis er store ord og måske nok også så meget sagt. Men alligevel så er der noget om det, for teknologien har under alle omstændigheder gjort vor verden mindre. Den har gjort afstanden mellem os mindre, end den nogensinde har været før, og teknologien har skabt os muligheder, vi end ikke havde forestillet os eksisterede. Ting og sager blive både effektiviseret og automatiseret med teknologien, og det er noget, mange af os har nydt stor glæde af. Vi skal ikke længere bruge så lang tid på ting, som vi skulle engang, og der er ikke det samme besvær med diverse foranstaltninger, som der engang var. Men når alt kommer til alt, så må vi ikke glemme, hvordan verden var før teknologien, og vi må tage dette med videre ind i det liv og den verden, vi har i dag.

ashe