Industrialiseringen

Kosmetiske brystoperationer boomer

De teknologiske fremskridt betyder ikke blot, at vi får smartere elektronik, avancerede mobiltelefoner, vildere køretøjer og generelt mere automatiserede funktioner i vores hverdag. Der er også sket mange fremskridt inden for skønhed, og plasktik- og skønhedsoperationer boomer som aldrig før. Dette gælder også brystoperationer, der både bliver mindre indgribende og giver flottere resultater med nyere og mere avancerede metoder og udstyr.

Vælg den rigtige behandler

For at få et godt resultat og reducere risikoen for at få komplikationer er det vigtigt, at du laver noget forarbejde, så du finder en god kirurg. Inden for plastikkirurgi og skønhedsoperationer bør du altid vælge kvalitet fremfor kvantitet, da et dårligt udført arbejde kan give dig livslange konsekvenser. Ydermere er en skønhedsoperation en investering i dig selv og dit udseende, så det er bestemt ikke et sted, du bør spare. Hellere spare op i god tid og længe nok, så du har råd til at vælge den bedste behandler til at foretage dit indgreb. Du skal huske, at dit helbred er på spil, og du gerne vil have et godt resultat.

Undersøg de forskellige implantater

Et implantat er ikke bare et implantat. Der findes mange forskellige slags implantater, herunder ergonomiske implantater, dråbeformede implantater og runde implantater, der både føles forskellige og ser forskellige ud. Ergonomiske implantater er eksempelvis en type implantat, der ser ud og føles som naturligt brystvæv, mens dråbeformede implantater giver en stabil, anatomisk form med et fikseringssystem, der mindsker risikoen for, at implantaterne flytter sig. De runde implantater er runde, fyldige og udfylder brystets øverste del helt, mens de stadig giver en blød følelse.

Gør det for dig selv

Hvis du overvejer at få foretaget en skønhedsoperation, er det vigtigt, at det er noget, du gør for dig selv og ingen andre. Du bør kun ændre på dit udseende, hvis du oprigtigt mener, at det vil bidrage til din livskvalitet, og at dit nuværende udseende – uanset om det er dine bryster, din næse eller andet, du ikke er tilfreds med – er med til at forringe din livskvalitet og din glæde. Du bør se en brystoperation som en nødvendig forbedring og en positiv tilføjelse til dit liv, og du bør gør dig nøje klart, hvilket resultat du ønsker at ende med. Derfor er det også vigtigt, at du læser om de forskellige implantater, så du har en idé om, hvilket resultat eksempelvis ergonomiske, runde og dråbeformede implantater giver.

Tag hånd om dit helbred og udvælg din kirurg nøje, så du opnår det resultat, du ønsker.

ashe