Industrialiseringen

Fra det nære til det store

Der er dog langt fra at gå og hygge sig i haven, som mange bruger deres fritid på i dag, og s den udvikling, industrialiseringens teknologi førte med sig.

Det var et samfund, hvor du kendte din producent, fordi det højst sandsynligt var en af naboerne, til at mange ens varer blev forarbejdet det samme sted. En stor fabrik et udvalgt sted i landet. Varerne blev meget mere ensartede af denne grund, men samtidig kendte ingen reelt længere den enkelte producent.

Tidligere vidste alle, hvor du kunne få den bedste vare i et nærområde. Det kunne være alt fra kød og mælk , eller hvem, der var den bedste smed, der kunne hjælpe med at få dine heste sko. Da dette kendskab forsvandt med teknologien, blev der skabt grobund for den type af markedsføring, der findes i dag.

Det er nemlig stadig alle de største, der sidder på den største del af markedet. De vil gerne have, at du bliver ved med at vælge lige deres produkter, og her kommer reklamer og markedsføring ind i billedet. Det er nemlig også en opfindelse, der kom til verden i forbindelse med industrialiseringen.

ashe